Bienvenido a Cuidatumiembro.com - Maximice sus resultados.

Extensores

Tämä tuote on tanskalainen ja toiseksi suositelluin pidennys tuote koko Euroopassa ,mutta ei USA:ssa,jossa Jes-Extender ei ole niin tunettu kuin Andropenis. Joka myös on ollut vuosia markinoilla, ja jolla on tytyväsiä asiakaita.

Sen muotoilu on aikalailla samanlainen kuin Andropenis, suurista eroista huolimatta. Jes-Extender:iä myydään alkuperäisellä versiolla ,joka on nikkeliä,mutta nyt myös saatavana kulattuna versiona hintaan 579 euroa.

Jes-Extender on luotu Danamedical nimisessä yhtiössä ,jolla ei ole samanlaisia luotettavia sertifikaatteja kuten Andromedical yhtiöllä ja näin ollen ei ole yhtä tunnettu maailmassa. Se ei ole yhtä suositeltu mediassa kuin Andropenis. Näiden ja monien muiden syiden vuoksi uskomme Jes-extenderin olevan vähemmän suositeltu kuin Andropenis, vaikkakin on tuotteena hyvä.

Sivuillemme kerätty informaatio esittelee peniksen suurennusta koskevia mahdollisuuksia ja antaa aiheeseen liittyviä neuvoja. Missään tapauksessa tämä informaatio ei korvaa lääkärin antamia ohjeita. Emme ota vastuuta hoitomenetelmien mahdollisesti aiheuttamista vahingoista, jos erikoislääkäriä ei ole konsultoitu ennen hoidon aloittamista. Tällä sivustolla esiintyvän informaation käyttö ilman asiantuntijan valvontaa katsotaan itselääkinnäksi.